Als de afstandsbediening geen reactie geeft of deze moet vervangen worden, dan moet deze opnieuw verbinding maken met de loopband.

Verbindingsmethode afstandsbediening:

1. Zet de loopband uit met de aan-uit knop
  2. Terwijl de loopband uit staat, houdt de mode knop op de afstandsbediening ingedrukt
  3. Terwijl u deze knop ingedrukt houdt, zet u de loopband weer aan met de aan-uit knop
  4. Als u een piepsignaal hoort, dan is de verbinding gelukt

Let op: Tijdens het verbinding maken moet de afstandsbediening dichtbij het LED display van de DTM100i gehouden worden.