Verbindt uw hartslagband niet met het apparaat, kijk dan het volgende na:

Heeft u de juiste hartslagband aangeschaft?

Onze producten werken of met een bluetooth hartslagband of met een 5kHz frequentie hartslagband. Op onze website kunt u bij de product specificaties van het product vinden welke hartslagband u dient te gebruiken.

Is de 5kHz hartslagband ongecodeerd?

Heeft u een 5kHz hartslagband nodig, let er dan op dat deze ongecodeerd is. Onze cardioapparaten ondersteunen alleen ongecodeerde hartslagbanden.

Draagt u de band correct?

U dient de hartslagband strak te dragen en de sensoren ietwat vochtig te maken.

Wat u verder kunt proberen:

Soms helpt het om andere bluetoothapparaten die in uw geheugen staan te vergeten of verwijderen.

Probeer de batterij te vervangen.