1. Home
  2. Kennisbank
  3. Problemen en storingen
  4. De hartslagband verbindt niet met het apparaat

De hartslagband verbindt niet met het apparaat

Verbindt uw hartslagband niet met het apparaat, kijk dan het volgende na:

Heeft u de juiste hartslagband aangeschaft?

Onze producten werken of met een bluetooth hartslagband of met een 5kHz frequentie hartslagband. Op onze website kunt u bij de product specificaties van het product vinden welke hartslagband u dient te gebruiken.

Is de 5kHz hartslagband ongecodeerd?

Heeft u een 5kHz hartslagband nodig, let er dan op dat deze ongecodeerd is. Onze cardioapparaten ondersteunen alleen ongecodeerde hartslagbanden.

Draagt u de band correct?

U dient de hartslagband strak te dragen en de sensoren ietwat vochtig te maken.

Wat u verder kunt proberen:

Soms helpt het om andere bluetoothapparaten die in uw geheugen staan te vergeten of verwijderen.

Probeer de batterij te vervangen.