Heeft u een E1 error op uw display?

Bij een E1 error komt het vaak voor dat de waardes die nodig zijn voor een test of een programma niet of niet goed doorkomen. Doorloop de test nogmaals of raadpleeg de handleiding.

Heeft u een E2, E3 of E7 error op uw display?

Bij deze error zit er een verbindingsprobleem tussen de weerstandsmotor en het display. We raden u aan om de kabels die u heeft aangesloten goed na te lopen en te controleren of deze goed geconnecteerd zitten. Let hierbij op of de ijzeren pinnetjes in de kabels niet verbogen zijn. Zijn de kabels goed aangesloten en niet verbogen, neem dan contact met ons op voor een service afspraak.

Heeft u een andere error op uw display?

Voor alle overige errors raden we u aan om contact op te nemen met onze klantenservice