Slaat het display van uw hometrainer/crosstrainer op hol (het display gaat bijvoorbeeld vanzelf van U1 naar U4 in rap tempo), dan zit er kortsluiting in een van de weerstandsknoppen op het stuur. Om door te blijven trainen tot de monteur is geweest, kunt u de kabeltjes van de weerstandsknopjes loskoppelen en verder trainen door het display te gebruiken. U kunt bij ons een service aanvraag indienen om de knop door onze monteur te laten vervangen of zelf de knop te vervangen.